Новини

 

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. У 2023-му День пам’яті жертв голодоморів припадає на 25 листопада. Долучіться в цей день о 16.00 до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Згадайте про мільйони людських життів, які Україна втратила...

23 листопада 2023 року відбувся ІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому ІІІ місце посів Яроватий Максим, учень 7 класу (вчитель Перекрест Тетяна Олександрівна). Вітаємо переможця та вчителя! Бажаємо подальших успіхів та творчих злетів!

У Всесвітній день дитини ми вітаємо всіх наших дітей! Вітаємо всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в цьому юному середовищі!

Традиційно в нашій гімназії проводиться тиждень безпеки дорожнього руху та єдиний національний урок "Безпечна дорога додому", метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

03 листопада учні 5-9 класів долучились до інтегрованого уроку з української мови, літератури та музики.
Цей урок сприяв збагаченню знань та уявлень учнів про те, як мова, література, музика формують культурний образ нації та можуть бути сучасними і захопливими!

2 листопада 2023 року з метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму учні 1-9 класів відвідали урок "Безпечна дорога" в межах "ШКОЛИ БЕЗПЕКИ" від НУЦЗУ. Савельєв Дмитро Ігорович нагадав учням...

27 жовтня українці святкують День української писемності та мови. Учні та педагогічний колектив Люботинської гімназії №5 традиційно взяли участь у Радіодиктанті національної єдності 2023.Українська мова - одна з головних цінностей нашої країни, наша гордість і наш скарб!

© Люботинська гімназія № 5 Люботинської міської ради Харківської області
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати