Новини

 

Учні 5-9 класів Люботинської гімназії #5 у кількості 45 осіб долучились до Всеукраїнського уроку єдності, який присвячено протидії дезінформації та маніпуляціям.

Гімназійна родина долучилась до IV Міжнародного уроку доброти. З 4 по 11 жовтня для учнів 1-9 класів розпочинаються виховні заходи з метою формування у дітей почуття відповідальності, чуйного і доброзичливого ставлення не лише до людей, а й до друзів наших менших.

1 жовтня в Україні відзначають День захисника і захисниці України. Учні Люботинської гімназії №5 намалювали листівки та малюнки для наших воїнів. Зі святом, захисники і захисниці України! Дякуємо вам за стійкість, мужність та патріотизм .

27 вересня у Люботинській гімназії #5 було проведено захід тренерами проєкту «SPIRIT OF SOCCER UKRAINE» від Харківської обласної асоціації футболу.Тренери обласної асоціації футболу провели чергові футбольні тренування з елементами мінної безпеки для юних футболістів нашої гімназії.Дітки молодшої та середньої групи активно займалися з наставниками...

21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета! З нагоди Дня миру у гімназіїі пройшли тематичні заходи. День розпочався флешмобом «Голуб миру», який підготували учні початкових класів.

Щоб навчити цінувати власне здоров'я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров'я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в школі щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 09 вересня по 16 вересня.

Вже другий рік свято, що покликане дарувати радість, приходить в умовах повномасштабної війни. З повітряними тривогами та без традиційних урочистостей… Але з непохитною вірою у наших незламних Захисників та Перемогу України.

29 серпня – День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Сьогодні ми згадуємо не лише тих, хто загинув під Іловайськом, а й вшановуємо пам'ять усіх полеглих Захисників і Захисниць України в сучасній російсько-українській війні, починаючи з 2014 року.

© Люботинська гімназія № 5 Люботинської міської ради Харківської області
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати